onsdag 5 mars 2008

Sysugen!


Nu har mitt sysug kommit tillbaka... Jag har beställt underbara tyger från Stoff och stil som bara ligger och väntar på att få saxen i sig. Det kommer bli massor med tunikor,toppar,tights och kjolar till dottern. Det är några år sen sist jag hade mitt sysug.Jag har varken haft inspiration eller tid då jag har koncentrerat mig på att renovera och inreda vårt hus. Inredning tar rätt så mycket tid. :-)
Ha det gott i vårsolen!

4 kommentarer:

Tessan Bohman sa...

Hej Camilla!
Synd att vi inte sågs i söndags, men det kommer ju fler gånger. Ska bli kul att läsa din blogg, lägger den genast i Mina favoriter.
Kram på dig!

Lina sa...

Hejsan!
Vad roligt! Hit kommer jag komma tillbaka flera gånger. Hörde också att en viss tidning hade varit och fotat hos er:-)

Synd att du inte kunde komma i söndags. Jag kunde ha hämtat dig om du hade velat. Men det blir ju som Tessan säger här ovanför, flera gånger.
Kram, Lina

Marie sa...

Hej!

Välkommen till bloggvärlden, vad roligt med en ny blogg! Tack för din kommentar hos mig, jag blev jätteglad! Självklart får du länka, jag länkar gärna till dig också.

Vilka fina tyger du har köpt, låter roligt att sy kläder till dottern. Själv är jag inte sådär väldans bra på att sy, men jag börjar iallafall tycka att det är ganska roligt.

Ha en bra dag!
Kram Marie

Lina sa...

Hej igen!
Jag tittar in varje dag och hoppas att du ska ha uppdaterat:-) Jättefina tyger - har du sytt nåt?

Hoppas att det är bra med dig.

Kram, Lina