onsdag 4 mars 2009

En snygging i köket

Förra veckan kom det ett efterlängtat paket från Bagaren och Kocken(som för övrigt ligger mittemot där min lillebror och sambo bor i Göteborg). Det var min snygga köksassistent som jag fått av min man som en mycket tidig födelsedagspresent. I höst, närmare bestämt i september fyller jag 40 år...ofattbart, jag vet.;) Jag invigde den i fredags och det gick som en dans att slänga ihop en sockerkaka. Planerade att baka hela helgen som var men det blev inte riktigt som jag tänkt. Firade för tredje gången i år en vännina som fyllde 40 år, en mycket trevlig fest. Dagen efter var jag liiite trött och i måndags var jag helt slut med halsont och gick hem från jobbet.
Jag har alltid tyckt om att baka men nu är det ännu roligare. I helgen ska vi baka matbröd och bullar. Den finns i massor av färger och jag fastnade för mint men fegade ur och satsade på ett säkert kort, creme. Det sägs att den har en livslängd på 30 år så då skulle det vara synd om jag tröttnade på färgen.

14 kommentarer:

IKT i min vardag sa...

Ohhh vad kul att du fått din KiA! Det var rart av maken och du är värd den :) Jag älskar min och bakar (och äter) mer än jag borde ;) Bäst är den till att knåda bröd och bulldegar.

Baka på!

Kram

Maria sa...

En sån vill jag också ha!!

Villa Carl Larsson sa...

Ja visst är det en snygging minsann. Önskar jag mig också men jag har ju redan en bakmaskin men ingen som jag vill ha framme. Just nu finns det inte plats för det ändå.

Kram Josefin

Anonym sa...

Hej på dig!

Wow, en sån skulle man ha! Riktigt snygg oxå!

Kram

Anna

Mjuka sa...

Förstår du att jag är i samma tankar angående färgval :-) Det blir nog en creme för mig också, men den i mint är så Leila, eller hur??
VÄldigt dyr present, jag tror nog att jag får spara till min själv. Jag fyller 40 till sommaren, så jag kanskse skall ge min man en hint "fniss"
Ha en fin vecka
kramen Malin

Grodmamman sa...

Har förstått att den där maskinen är helt suverän! Kanske skulle byta ut min gamla Electrolux!:)
Kram

Jessica sa...

ja en sån skulle man inte tacka nej till. Jätte fin kanske du kan skicka lite av dina bakverk till mig hihi kram jessica

Millan sa...

Den var riktigt snygg, kan tom stå framme om man har trångt i skåpen.

Tulipa sa...

Vem vill inte ha en kitchen aid!
Vilken drömmaskin!

En verkligt fin present!
Då blir det mycket bakat nu...

Ha det bra!

Kram mariette

HWITA DRÖMMAR sa...

Wow vilken snygging, kan tänka mig att det går mycket smidigare och baka nu! Jag har ingen bakmaskin så en Kitchen Aid står på min önskelista också! Kram M

Kallholmen sa...

Oj vilkenhärlig 40 års present så här i förskott.
Både snygg och bra.
Stackars lill killen med armen hoppas att han inte har så ont längre.
Ha de gott!
Kram Malin

Penseldraget sa...

hej camilla
tack goa rara du =)
vilken present....den skulle jag inte säga nejn till....står faktiskt högst upp på min önskelista =)
ha en skön helg
kramar pia

stina sa...

Vilken snygg "apparat" ...den skulle kunna få tom mig att tycka att det är kul att baka ...
kram stina

Lillahumlan sa...

Oohh vad avundsjuk jag blir nu! Flyttar till nytt hus om ett par månader och då är en Kichen Aid nr 1 på inköpslistan! :-) Min blir Boysenberry...

Trevlig helg!