tisdag 11 november 2008

Mosskransar och högtryck

Här är det full fart med butiksförberedelser och tillverkning som går på högtryck. Jag sågar, målar och syr för brinnande livet. och det ger resultat - 18 linnehjärtan har jag knåpat ihop. Premiäröppningen närmar sig med stormsteg och jag börjar bli lite nervös. Ska jag fixa det här? Vad har jag gett mig in på? Tänk om det inte kommer några kunder?!
I morse när jag fått barnen till skolan tog jag en skogspromenad för att rensa huvudet från alla negativa tankar som ploppar upp. Det var friskt, vått och doftade gott i skogen. Plockade med mig en påse mossa som räckte till några kransar. Funderar om jag ska göra några till butiken men jag vet inte...vad tror ni? Finns det intresse av att köpa mosskransar?

Kram på er!

31 kommentarer:

Marina sa...

Kan tänka mig att man får lite "kalla fötter" ett tag innan. Det går säkert bra ska du se och mosskransar vet jag att folk vill köpa.
Söta hjärtan!
Lycka till med allt och tänk på att de tär du som ska ha makten över dina tankar. Styr dem i positiv riktning!

Villa Krutbruket sa...

Hallå!! Var in och kikade lite på din blogg. Jätte mysig!!! Länkar gärna till din från min sida, tycker det är roligt med nya "blogg vänner" Kram Maria

stina sa...

Klart att det kommer kunder!!!
jag skulle absolut köpt en mosskrans!Så sätt i gång och bind...Spännande med din butik och jag håller alla tummar för att det blir en bra start!!! Smart att öppna precis innan jul !
Kram stina

angelo sa...

hej camilla
jag lovar att jag kommer till din butik =) ska försöka få med mig så många jag känner...klart de kommer gå bra tro inget annat..med dina fina saker blir de succe..och kransar till advent kan ju inte gå fel...bind på så mycke du orkar..
kram pia

Jozan sa...

Självklart kommer du att få kunder!!! Synd att inte jag bor i närheten för då hade jag varit stammis :) Du kommer att fixa det galant. Du gör ju så fina saker!

Stor lycka till från mig. Kram

Lilla Blå sa...

hjärtan hjärtan aldrig får man för många hjärtan jag älskar hjärtan. Naturligtvis ska du ha dem i butiken...funderar på detsamma faktiskt till min lilla blå butik.
Kramar @nette

Wilda Stenlyckan sa...

Klart det kommer kunder och klart att du fixar det!! Så spännande! Jag skulle då lätt köpa en mosskrans ska du veta. Nu ska du bara tänka possitiva tankar :-) Lycka till!

Kram Sara

Malin/Vita hjärtan sa...

Hej vännen!
Jag håller tummarna för dig! Det kommer säkert gå jättebra tror jag.
Gör du allting själv eller har du även köpt in saker?
Kramar Malin

Millan sa...

Förstår att det måste vara nervöst, jag hoppas innerligt att folk hittar till dej och du får mycket sålt.
Fyll dej med possitiva tankar och energi så ska du se att det går bra!

Katta sa...

Klart att du kommer att fixa det! Och kunderna kommer säkert. Vilka fina kransar du gjort. jättefint zinkhjärta med.Kul att du vill vara med och tävla, lycka till. Kram Katta

chokladblomma sa...

Självklart kommer det att gå bra!!
Mosskransar tror jag nog att folk vill köpa, alla är inte så pyssliga av sig! Själv älskar jag att göra just kransar och liknande. Terapi!
Ha det så bra och LYCKA TILL!!!
Kram

Vägen till Drömhuset sa...

hej gumman :) vilken fint mosshjärta :) jag tror det finns massa stressade småbarnsmammor som vill köpa dina kransar som inte hinner göra dem själv :)

ska bli kul att se din butik sedan ;) så spännande..

har inhandlat min första flaska med vaniljglögg, ska njuta riktigt av den :) ser verklgen fram emot glöggkvällen, nu är det klart vad jag ska bjuda på :) vill ha lite nytt varje år :)

stor kram sara

Betongänglar sa...

Hmm - lite skägg blev det på några Tomtar...
Gillar kransen med Zinkhjärta...
Kramar/Annelie

Saramedflera sa...

Det kommer bli super med butiken, men jag förstår att du är nervös.
Kram Sara

Ullis/Leva på landet sa...

Så fint du hra gjort. Älskar ditt hjärta skulle jag också vilja ha. Kommer säkert att gå jättebra med butiken.

Ha det bra!
Kram Ullis

Home No.1 sa...

Hej vad roligt att du öppnar en butik STOOORT lycka till klart det kommer folk! Pyssla på bara... folk orkar inte eller kan inte eller ser inte hur nåt ska göras eller pysslas så kör hårt=)
Ha det gott! Annica.

hemtrevnad marie sa...

Det kommer att bli jättebra på öppningen...skulle gärna velat komma!
Tycker absolut du ska göra några mosskransar...tänk så många som aldrig kommer ut i skogen själv....sen är de ju såå fina också, säkerligen säljbara!!
ha en härlig vecka och stressa inte för mycket...vet hur det var när man hade butik själv.....
kram på dig!

LillaFlisan sa...

Klart du ska göra mosskransar!
Dom är ju underbara!
(Jag tror att många betalar en bra slant för att slippa jobbet!)

Kram

Flisan

Dubbelörnen sa...

Vännen jag kommer!! Och köper gårna mosskransar, för jag har ju inga hantverkshänder ;)

KRam o har mailat dig

Marie sa...

Förstår om du är nervös, men du ska se att det kommer att gå jättebra! Jag tycker absolut att du ska göra några mosskransar, de är jättefina!

Ha det bra!
Kram Marie

Malena sa...

Jag längtar tills du öppnar din lilla butik, jag kommer o hänger på låset!
Kram Malena
Ps.Du är utmanad, kolla in min blogg...Ds

Lilla huset på prärien sa...

Hej kära du!

Det kommer gå jättebra med din butik! Misströsta inte. Du har ju så fina saker. Och mosshjärtan kan du ju hänga in några för att dekorera fint med och bara skapa stämning. Skulle de sedan bli sålda är det ju bara att göra några till :) Jag tycker de är störtfina!

Kram Jenny

Paus i skärgården sa...

Intresse för mosskransar finns säkert. Det är bara att prova på! Jag har pysslat liknande hjärtan med barnen till julen.
Hälsningar, Päivi

minblogg-jag sa...

Klart att folk vill köpa kransar.
Ler lite för mig själv när jag ser att du har använt likadana hjärtan som jag till mina kransar. Jag har dock precis gjort en granris krans som hänger på ytterdörren nu !

Tulipa sa...

hej! Tror absolut att de köper av dina mosskransar. det är ju inte alla som har tid att gå ut och plocka mossan...och inte heller alla vill pyssla till det, de vill köpa färdigt, smidigt!
Lycka till!
Det ska vara lite nervöst & pirrigt innan.
Kram Tulipa

Vita ljuva tankar sa...

Förstår att det känns nervöst, men du lär inte behöva oroa dig. Du kommer att ha kunder hela tiden.

Mosshjärtan lär gå hem hos kunderna, det gick iallafall hem hos mig :)

Kram gumman!

Wilda Stenlyckan sa...

Kul att du är med och tävlar inne hos mig! Lycka till! :-)

Kramis

marita blücher sa...

Hej Camilla! Förstår att att Du känner lite extra oro, nervositet och press just nu .. men det är bara ett kvitto på att Du är på rätt spår och tar det Du håller på med på allvar och är närvarande. Faktorer som jag tror är viktiga faktorer för att lyckas göra en dröm till verklighet. Gillar Din blogg både till stil och innehåll såväl som foto ... tillsammans med Din kreativitet, pysslighet samt känsla berättar det tillsammans för mig att chanserna är mycket goda för Dig att det kommer att gå bra!!! Rom byggdes inte på en dag och den första stenen måste alltid läggas först.... LYCKA TILL med premiären från oss båda!!! Tack för Din vänliga och uppmuntrande kommentar ... allt det bästa/Hans

Lindas Vita Lantliv sa...

Jag tror absolut det finns intresse av moss-kransar..de är ju såå fina...

Kram Linda

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Inga negativa tankar nu inte utan tänk positivt!! Klart du ska göra kransar! De är ju dekorativa och många vill ha, många är ju inte så pyssliga...

Kraaaaaam
Annica

Ludmilla sa...

Jag har ofrivilligt blivit en frekvent kyrkogårdsbesökare och tycker att det är mycket inspirerande att se vad du gör med mosshjärtan och andra hjärtan. Tack för att du delar med dig.