måndag 14 april 2008

Nätshopping

Jaha, då har jag återigen klickat hem lite fina saker från en nätbutik, Englamaria.

Jag gillar nätbutiker, det är så skönt att sitta hemma med en kopp kaffe och titta runt i lugn och ro. Den senaste tiden har nätbutikerna poppat upp som svampar och nu är utbudet stort. Man får kolla upp fraktpriset men oftast är det inte så farligt tycker jag. Här i Eskilstuna kan det vara svårt att hitta det lilla extra, då är det perfekt med nätbutiker om man vill ha något speciellt.


Nu ska jag försöka att hejda mig vad gäller inköp..ja, det är inte lätt !:) Nästa fredag åker jag och min mamma nämligen till Göteborg och hälsar på min lillebror och hans sambo. Det ska bli såå roligt att träffa dem och titta på deras nya lägenhet. Det blir också shopping på hög nivå !!! Det gäller att passa på när man kan....

Det här fina flugskåpet, som också är från Englamaria skulle jag gärna vilja ha.
Vi ses !

18 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Håller med om nätshoppingen ;). Kanonbra när man bor lite off fr härliga inredningsbutiker... Fast jag har spetsat in mig på en nyhet fr Mitt Rum... Har önskat mig den i present, få se om den kommer ikväll med man o son. Kommer den inte så får de inte smaka av min födelsedagsmeny!! *suurt*

*asg*

Kram

Gårdsromantik sa...

Vet du jag har en inredningsbutik i vårat garage höll jag på att säga men det är väl mer ett uthus som sitte ihop med garaget - läste om din drömm:-)
Har hållit på i 11 år och funderat på att göra annat när äntligen den lantromantiska stilen återkomm!
Sedan jag börjat blogga har inspirationen och kreativiteten flödat ännu mer!

Kram Maud

Nettan sa...

Fina saker du shoppat på nätet, visst är det bra att dom finns, men kan bli fasligt " dyrt ", då det är så himla enkelt ;0)!
Ha det gott..
Kram Nettan

Mamma C sa...

Nätshopping är mycket bra tycker jag oxå. Många fina saker du köpt. Skåpet var fint som du ville ha.
Kram mamma c

Skogsdoft & havsbris sa...

Vilka fina saker du hittat! Kan förstå att det var svårt att hejda sig... Själv har jag inte provat på nätshopping, men borde kanske ta och kolla vad det finns för utbud. Man blir ju frestad av andras fina fynd!
Jo, det är jobbigt med all denna snö nu när det borde vara vår! Det hade kommit ännu mer under natten, usch ändå! Hoppas det smälter bort fort, för nu får det verkligen lov att bli våååår! Vill ju ut och testa min nya cykel!
Ha det så bra!

marita blücher sa...

Vilka fina saker du shoppat ! Flugskåpet är också en av mina favoriter - hade beställt det till butiken, men tyvärr var det redan slutsålt. Njuter så medan jag skriver av den vackra "If the lights go out" som du bjuder oss på.
Ha en underbart skön vecka.
Kramis/Marita

hemtrevnad marie sa...

Så fina saker!! Skulle önska att man hade en sjö att ösa ur bara.....
Kraam på dig!

Sara sa...

Jag älskar nätshopping, slappa i soffan och bara klicka på det man vill ha! Jättefina saker du beställt.
Ha en fin vecka!
Kram Sara

Kan jag länka dig?

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

jap, kanon..man upptäcker såå mycket vackra saker man aldrig skulle sett annars!!

Kram millan

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilka fina saker!

Alltid kul att både titta och att köpa lite nytt. Nu var det dock länge sedan jag köpte något nytt via nätet...

Har inte E-tuna något att bjuda på i inredningsväg? Guuu det var så länge sedan jag var där... Antar att allt är sig likt...

Kram Annica

IKT i min vardag sa...

Det är så kul och livsfarligt för plånboken med nätshopping! Skulle gärna vilja ha "hjärtekorgen", den skulle matcha en kruka jag har...det får la´ bli en tur in till Englamaria...bara ett klick bort ;-)

Kram

Anonym sa...

hej gumman!! jag har också kikat in till EnglaMaria, tycker de har såå fina saker..till bra priser!! visa nätbutiker har hög frakt, men det brukar ju ligga runt 70 kr.. inte så farligt ändå..

tycker din korg och bricka är toppenfina, måste in å kolla i shopen.. en annan butik jag gillar är bloominghome.se, jag har lite länkar på min sida, så det är bara att gå in och kolla :)

ja jag har haft det härligt de sista dagarna, har verkligen njutit i trädgården o plantera är ju så kul!!! blir så fint så snabbt när man planterar i krukor.. men ser fram emot att anlägga rabatter :)stolen köpte jag faktiskt i en lokal blomsterhandel där de sålde ut den för den hade varit en del av ett arrangemang i skyltfönstret.

boken är verkligen toppenbra, missa den inte.. feelgoodbok när den är som bäst :)

tycker att det är såå roligt att blogga när man träffar så söta människor, tack tack tack för dina snälla ord :)

stor kram!!!

Grodmamman sa...

Jag vill också ha den där korgen! Får dock hålla i plånboken ett tag, ska till tandläkaren på torsdag och det vet man aldrig vad det kommer att kosta. Sedan vill jag ju börja med min tvättstuga.
Kram

Annie - Annalunda sa...

Åh vad fina saker... håller med dig...det är himla trevligt med nätshopping! Har grejor på väg... :)

Kram Annie

Tankar tar tid sa...

Fina saker du köpt ... helt i min smak *ler*.

Visst är det bra med nätbutiker. Allrahelst när man bor som jag ... flera mil från närmaste stad med vettiga butiker. Visst kan man hitta fina saker hemomkring ibland men utbudet är mycket större i nätbutikerna.

Det där flugskåpet vill jag också ha men tycker att det är lite för dyrt.

Kramar Christina

Anonym sa...

Nätshopping är ett perfekt sätt att handla! Det enda är att man hoppas att bilderna stämmet överens med verkligheten. Din korg ser jättefin ut.
Jag tror att du kommer att hitta en massa härliga affärer i Göteborg att handla i, jag tycker det finns ett bra utbud där!
Kram,
Bella

Ann Helen sa...

Så mye fint! Jeg er også glad i nettshopping, men pengene går fort unna...

Likte så godt blomstene du har laget i innlegget under!

Maria sa...

Ja nätshopping är helt perfekt! Och inspirationen bara av att titta!Stor kram o kul att du kikat in hos mig