torsdag 17 april 2008

Efterlysning !

Nästa fredag åker jag och min mamma till Göteborg...ja, jag vet att jag tjatar om det men det ska bli så himla roligt ! Nu behöver jag ha er hjälp... Jag vill gärna ha tips på härliga inredningsbutiker i Göteborg förutom de som står i min länklista. Atmosphere står som nummer 1 på min lista. Ingrid som äger och driver butiken tom öppnar särskilt för oss om vi vill komma på fredagen...hur snäll får man vara !!! Det ska bli såå kul att få träffa henne och hennes butik ! :)

Dessa härliga, inspirerande bilder kommer från en av mina favoritbutiker i Göteborg, Balders hage .

GreenGate...väcker verkligen habegäret !

På bakgården finns det ett mysigt café... har vi tur kan vi ta en latte där, värmen ska komma nästa vecka säger dem som vet. :)

Ha en skön helg !
Kram Camilla

20 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Missa inte Grandmas på Vallgatan 36, Grönbergs interiör på Kungsgatan 18, Haga hem på Haga Nygata 1, Phillies design på Linnégatan 6 och Casa Linné på Kungstorget. Ha det så trevligt! kram

Anonym sa...

Jag vet inga inredningsbutiker i Göteborg, men jag tror att jag måste åka dit när jag ser dina bilder. Om du kan förklara var dom ligger skulle jag bli glad.

Kram Johanna

Anonym sa...

Hej! Jag har inte varit i Göteborg sen 2001, och då var jag i en affär som heter Iems, på Danska vägen 76. Köpte två fina kuddar där från Mairo. Jag kollade eniro nyss och den finns kvar + även en butik på Kaserntorget. Enligt eniro har dom Pappelina, Mateus och Marimekko. Det var ju ett tag sen minst sagt sen jag var där, men som jag minns den så var det en bra affär. Ha det så roligt!

Kram, Lina

Gårdsromantik sa...

Va härligt ivrig du var! Förstår precis känslan.
Tyvärr känner jag inte till Göteborg - men du visade ju vackra bilder därifrån!

Hoppas ni gör många fina fynd - skall ni inte på någon loppis?


Kram Maud

Änglahem sa...

Vet inte så mycket om inredningsbutikerna i Gbg men ser att du fått många tips. Tror jag får ta och skriva ner dom till mig själv*fniss*, bor ju ganska nära men det blir alltid dom vanliga gatorna som man kan.
Klart att du ser framemot eran helg tillsammans, låter som en mysig liten minisemester!

Ha det gott!
Kram/Ulrika

me and alice sa...

Vad mysigt att åka till Göteborg! Hoppas ni får underbart väder... Har tyvärr inga tips att ge dig. Är lite avis på att du ska få besöka Ingrids butik! Det skulle jag också vilja göra!!!
Ha så underbart kul med er!!!
kramis Susanne

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilka härliga inspirationsbilder!

Tyvärr kan jag inte ge något tips på besöksvärda Göteborgsbutiker... Men hoppas få tips från dig när det är dags för mig att ta mig till västkusten ;)

Kram Annica

Vecka - Vecka sa...

Kan nog inte ge några tips - tyvärr! Men hoppas ni får en trevlig tur!
Fina bilder -ser så somriga ut! Hoppas verkligen att värmen kommer snart!
Kram. Lotta

Från A till O med Jenny sa...

Vad fint...jag vill också åka och hitta på nått sånt.
Enligt DMI.dk så är det stora solar from söndag...jippi
ha en super helg
Kram

Skogsdoft & havsbris sa...

Hoppas ni får det riktigt bra i Göteborg! Vilken mysig affär du visade... Fotogenlyktorna gillar jag, påminner om den som finns på stugan! :)

Anonym sa...

Hejsan Milla!
De butiker som du fått tips om här innan är toppen. Jag kan ge dig adressen till några loppisar som ibland har roliga saker inne. Många av dem har kö utanför eftersom de är kända för sina fynd...
Saronkyrkans second hand, Brunnsgatan 5 (Annedal) öppet lördag 10-13, mycket kö, Fåfängans Antik, Haga Nygata 16, öppet lördag 11-16, Vintage, Storgatan 35 Vasastan, öppet lördag 11-15, Kims Vintage, Värmlandsgatan 20 (Linne), öppet lördag 12-16, Drömma Fashion+Vintage, Östra Skansgatan 3C (Haga) öppet lördag 11-16 - några förslag men det finns mycket mer. Just nu har vi verkligen vår i Göteborg! Här är grönt och alldeles underbart! Ha en skön helg!
Kramar,
Bella

Sara sa...

Har inga tips men önskar er en trevlig resa.
Kram Sara

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

ÅÅ de ska jag med bsöka nästa gång..underbara!!!!!!

HAR EN UTMANING TILL DIG OM DU VILL HÄNGA PÅ!!!!

TREVLIG HELG!!!!!MILLAN

Unknown sa...

Åhh,vilken fin butik med sååå vackra saker,gillar dom fina kakburkarna,den skulle jag också gärna vilja besöka!Så fin sida du har,fina bilder!=)

Kram Maria

Smycka dig sa...

Hej tack för dina uppmuntrande kommentarer blir nästan bättre bara med ordets verkan;D

Jisses vad mysigt ställe ni ska till och cafeet lät ju gott!!
Jag har tyvärr inte besökt gtb någonsin fast vi har ju rätt långt dit...

Hoppas helgen blir lika skön som våran verkar bli 7 plus grader solen gassar och det ligger mycket snö kvar men det ser bara ut som grädde i solsken hi hi.

Ha det bäst'

kram
Lotta

Annie - Annalunda sa...

Tack för din goa hälsning som betyder mycket nu...
Ha de jättegott i Götet...hade gärna hängt med - älskar stan och alla härliga affärer.

Kram Annie

Majas mammelucker sa...

Hejsan!
Har inga tipps att ge dig.. har inte varit i göteborg så ofta..men att du ska till Ingrid är ju solklart hon verkar ha mycket fint..
ha en härlig tripp til Götet..
Kramar Maria

Marie sa...

Åååh vad jag blir avundsjuk på dig som ska åka till Göteborg. Vi bodde där under 6 år och särskilt på våren drabbbas jag av en enorm Göteborgslängtan. Får nog bli ett besök senare i vår! Du kommer älska Atmosphere och Ingrid är världens gulligaste. Jag kommer inte på någon mer butik, tycker att de andra har nämnt dom som jag skulle tipsat om.

Ha en härlig helg!
Kram Marie

På min gatan i stan sa...

Du har fått många bra tips ser jag! :-) Jag säger som "hem och lycka": missa inte Grandmas...

Ha en härlig resa!

Kram!

Syster vit sa...

Men vilken tur att du finns då. Jag och syrran min ska till Göteborg och shoppa den 25 maj och har inte en aning om var inredningsbutikerna ligger, och så ramlade jag in här på din fina blogg och får sån bra information, toppen. Jo Ingrids Atmosphere ska vi till också förstås. Kram Liselott