tisdag 15 december 2009

Permiss


Nu är vi hemma, Felicia(läs om henne här) och jag på permission till i morgon. Vi har blivit inlagda på barnavd. t o m fredag. Precis vad man önskar sig en vecka innan jul.
Det har varit så många turer runt Felicias skolios och den senaste månaden har vi varit både i Uppsala och Stockholm och träffat ryggspecialister. Det blir ingen ryggoperation utan korsett i stället. Om man opererar ryggen slutar Felicia att växa och det vore trist för henne med tanke på att hon bara är 1,40 cm lång. Så nu håller vi på att prova in korsetten och från i morgon ska vi sova på sjukhuset.
Det är kämpigt för oss alla men mest för Flisan förstås som blev så ledsen i dag. Det gör så ont i mammahjärtat.
En liten ljusglimt i mörkret är den vackra snön som har dalat ner hela dagen och att Felicia och jag får ett brake på torsdagkväll då vi ska på tjejmiddag och äta julmat.
Kram Camilla

10 kommentarer:

Grodmamman sa...

Ingen rolig julklapp direkt! Hoppas ändå att det går bra för henne så att hon blir bättre i sin skolios sedan. Det vore ju en himla bra julklapp!:)
Ta hand om er!
Kram

Hagens Vita Vardag sa...

Men oj, ja du det är tusanemej inte lätt med livet ibland...
Ta hand om er och stora styrkekramar till er från mig!
Det kommer att bli bra..

Kramkram Anna

Dubbelörn sa...

Livet är inte alla dagar en dans på rosor, spec inte när man har sjuka barn. Skönt ändå att de har kommit fram till ett beslut o skönt ändå att ni får vara med varandra i jul.

Varma styrkekramar till er alla

Home No.1 sa...

Hej !

Vill titta in och önska Er en God JUl trots allt det jobbiga, hoppas allt ordnar sig till det bästa för tösen...kram Annica.

Stora och små drömmar sa...

Hejsan vill bara önska en god jul och ett gott nytt år och hoppas allt blir bra med tösen kram jessica

Vita ljuva tankar sa...

Så trist för er. Hoppas korsetten hjälper henne. Jag har en arbetskamrat vars dotter precis är nyopererad för samma problem. Inte kul alls.

Ha en härlig tjejkväll imorgon!

Kram Linda

Vit poesi sa...

Jag tänker på er!!! Du är en sån fin mamma!
kramar Malin

Marina sa...

Inte kul med sjukhus nu i juletider så klart och svårt för en liten tjej att förstå att det som görs nu kan vara bra för henne i framtiden. Jag har själv skolios men fick ingen "behandling" som barn och jag har en hel del problem nu som vuxen och efter två barn.

Hoppas ni hittar små glädjeämnen ändå! Kram!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Stor kram till dig och stor kram till Flisan!

Kram Annica

Ullis/Leva på landet sa...

Så jobbig vecka för er. Hoppas att det blir en bra jul i alla fall. Hade en elev för några år sedan som hade korsett. Hon fick bara vara utan någon timme per dygn. Numera slipper hon den och det ser riktigt bra ut när man ser henne.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis