lördag 9 augusti 2008

Det sa klick!

Någonting som jag gillar skarpt är nätshopping, det är så kul att surfa runt hemma i soffan och titta ,drömma och klicka hem ett och annat fint. I veckan hamnade jag hos Isabella Smith, en dansk nätbutik. Och där såg jag dem...Greengatemuggarna Claire i rött och rosa !! Till råga på allt var det REA (jag älskar det ordet, hihi) och två-pack för 99 dk. Allt som allt betalade jag betydligt mindre än om jag hade köpt dem här i Sverige och då är frakten inräknad. Tjoho, vad det är kul att fynda!!

Det som är så bra med Greengate förutom att allt är så fint är att det mesta passar ihop färgmässigt. Jag tycker det är härligt att blanda om det finns en röd tråd. Greengate Claire + Greengate Claire multi = lovely ! Titta på mina andra Greengatemuggar här.

Jag erkänner att jag var liiite orolig vad mannen skulle säga.... En inte alltför överraskande kommentar kunde vara - Men vi har massor av muggar redan, vi behöver inga fler! Så jag var verkligen beredd.....men förgäves...puh, jag kunde andas ut! I stället sa han - Åh, vilka fina muggar, det är ju samma mönster som på kuddarna och pläden i soffan! Ibland blir man förfånad, fniss.

De är sååå himla fina och passar året runt till både te och kaffe.
Tänk att man kan bli så lycklig för några muggar.

Det blev en flaska miljövänligt diskmedel också med en ljuvlig doft av äpple och timjan,
vilken fröjd det är att diska nu!;)




I kväll har jag varit i nuvarande snickarboa och min blivande butik och fixat lite. Har redan fått några beställningar bla på en namnkrans och en trädgårdsskylt. I morgon ska jag och mannen röja där och sen ska jag börja måla lådfronter. Det ska bli så kul.
x
Ha en fortsatt trevlig helg!
P & K
Camilla

30 kommentarer:

Mjuka sa...

Skönt när det klickar med sin man. Min man låter mig hålla på, men suckar oavbrutet "fniss" Jag klickade hem massor saker från isabella smith förra månaden. Det jag var ute efter var tyvärr slut. Jättebra nätbutik tycker jag och speciellt när det är rea. Muggarna är urfina. Vill ha lattemuggarna!! Kramar Malin

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Jag är så glad för din skull nu när du ska bli med butik:)

Vilka supersöta muggar! Själv shoppade jag lite av min egen stora last idag...ännu en ljuslykta fick följa med hem. Maken blev faktiskt irriterad men jag la bara huvudet på sned och sa:- det var rea.den kostade bara 99 kronor. Såvitt jag vet spelade du på hästar idag och vann inte. Jag FICK något för mina pengar som vi alla kan njuta av. (END of DISCUSSION!) Haha Jag kan låta så bitchig ibland;)

Kram Annica

stina sa...

Men vad kul ska du öppna butik!!!??? Vilken dröm, önskar dig lycka till,
När jag såg dina fina muggar så bestämde jag mig att NEJ jag ska inte kika in i den webbbutiken ....men jag tror att jag har ångrat mig ! För titta kostar ju inget,,,eller hur?`
Kram Stina
p.s Är det ok om jag lägger till dig i min länklista?

Marie sa...

Muggarna är ljuvliga, Greengate har så mycket fint! Gillar också att kika i Isabella Smiths nätbutik, massor av fint! Förra sommaren när vi var i Danmark besökte vi även hennes "riktiga" butik, den låg jättemysigt ute på landet.

Vad kul det låter att fixa och dona i den blivande butiken!

Ha en trevlig söndag Camilla!
Kram Marie

Ps. Du undrade över mina hyllor. Jo, det är böcker om är innehållet. Det är vanliga Billybokhyllor som vi har byggt in och som maken sen har snickrat ihop dörrar till. Tyckte dock att det såg så rörigt ut med alla olika färger på böckerna att jag satte gamla lakan innanför dörrarna. Är jättenöjd!

Stämningsfullt sa...

Hej!
Åh lyckliga du! jag vill också ha de fina muggarna!
Så bra att mannen också gillade dem :)
Kram!

Ullis/Leva på landet sa...

Gillardedär muggarna jag också. Vilken tur att det blev så bra pris. Ser fram emot Green Gates höstkollektion. Så mycket snyggt som kommer. Är så nyfiken på hur det kommer att bli i din butik.

Ha en riktigt bra helg!
Kram Ullis

Levindas Värld sa...

Go´kväller!

Vilka fina muggar du har fyndat, kul med rea.

Och vilken härlig kommentar av karln din, det är ju sånt man vill att de ska kläcka ur sig...hihi!

kram

Anonym sa...

Jag kände också ett starkt vill ha begär till de där kopparna...de skulle passa så fint ihop med dem jag redan har...
Låter spännande med egen butik...vet att jag har läst att du drömmer om det...när bestämde du dig för att ta steget...har du avslöjat vad du ska sälja? Älskade din skylt som du visade i våras...är det en sådan du redan har order på? Den var så mysig...
Jag önskar dig all lycka, och om du ibland känner dig lite ensam utan arbetskamrater...så är jag också egen företagare liksom Ann-Catrin i Fint Hemma...så skönt att det finns några som vet vad man pratar om när man känner sig lite rådvill eller vill berätta något kul...
Ha det så gott tillsammans med make och pensel imorgon!
Kraaaamar,
Bella

Nettan sa...

Fina muggar du hittat...älskar oxå " GreenGate´s " sortiment =0)

Ska bli kul när du öppnar din butik...spännande !!

Kram, Nettan

Anonym sa...

Hej!
Håller med om att det är fina muggar! Och nätshopping är alltid trevligt.

Förresten, jag har bokat tors 28/8, har glömt säga det.

Hoppas att ni har en skön helg.
/Lina

Lilla huset på prärien sa...

Det är livsfarligt att handla på nätet! Själv är jag inne i ett stim där jag handlar på Tradera och andra auktioner och hej o hå vad jag klickar... ibland är det kul att bara buda. Man kanske inte vill vinna liksom... men sen går det ju lite fel ibland och man vinner ändå. Då säger jag som Emil i Lönneberga "Oj, den där ville jag ju inte ha!" :)

Kram Jenny

Ulli sa...

Kan bara instämma! Nätbutiker är så bra. Sitta hemma vid datorn och klicka sig runt i alla butiker. Vilket köpcentrum! Hela världen typ. Fynda kan man ju göra också plus att man hittar nya butiker hela tiden genom tips från t ex andra bloggare som du.

Ha en bra dag!
Kram Ulli

marita blücher sa...

Det där porslinet från Green Gate är verkligen oemotståndligt - vilken tur du hade som hittade det till ett riktigt bra pris dessutom. Så spännande att du skall öppna butik - lycka till !!! Tusen tack för din rara kommentar på min blogg och självklart får du länka till mig - blir bara glad och stolt (och jag gör detsamma till dig om det är ok ?)
Ha det så gott.
Kramis/Marita

me and alice sa...

Hej hej!
Åh, vilka söta muggar du fyndade...
Vad kul att det går framåt med din lilla butik. Kökets mini makeover blev superbra!!!
kramis Susanne

Livet och träning sa...

Så fina muggarna är,såna skulle jag vilja ha..
Spännande med din butik , hoppas att du visar bilder därifrån,(ska du även sälja på nätet).
kram ylva..

Grodmamman sa...

Härliga muggar du köpt! Alltid kul när man hittar saker man vill ha på rea. Kul också att mannen hade samma goda smak!:)
Skall bli kul att få följa din butik också.
Kram

Lilla Blanka sa...

Hej Camilla!

Jättefina muggar..! Måste kika in på den där nätbutiken nu efter jag skrivit här hos dig :)

Mums vilka goda bullar du har i förra inlägget..blev akut sugen nu på en nybakad kanelbulle..mmm

Kram
Mia

Helena Dovier sa...

Ja, rea är mitt favoritord också! Och när det är rea på så fina muggar är det ju bingo :-).

Vad spännande att du ska öppna butik - det har jag missat. Vad ska du sälja för något?

Ha en fin start på veckan!

Kram från Helena

P.S. Jag håller med dig om att fyndfaktorn på Thomas definitivt är 10 :-). D.S.

Sara sa...

Hejsan
Vad fina muggar du köpt. Hur fungerar det när man handlar från danmark, betalar man med svenska pengar?
Kram Sara

Vit Spets sa...

Du jag skulle oxå behöva sätta mig å "klicka" litegrann men..... näe första sak jag skall handla inom närmaste veckorna är en ny laptop -& det är utav pengar som jag sålt andra ting & kläder ifrån vårt hem! Men jag har sett att jag skulle så gärna vilja ha en dammvippa & sådant ljuvligt diskmedel...hoppas nu måndagen blir bra!
Kramis
//Siv

Malin sa...

Hej!
Vilken tur du hade som hittade dom så vackra muggarna! Jag kikade in där nu och dom var slutsålt =( Annars har den nätshoppen så mycket fina saker, fast jag har aldrig beställt där, men går in och sucktar ibland *hihi*
Hoppas du har en bra vecka!
Kram Malin

Hem och Lycka sa...

Muggarna är hemskt söta och jag har också diskmedlet, doftar ju underbart.. kram!

Millas hem sa...

Hej!
Så himla kul när de (männen) förvånar en på det där positiva sättet...och att han la märke till likheten....En guldstjärna till honom!
Ha det gott!
Kram Camilla

Karin Lindström sa...

Hej Camilla!
Kul att fynda så fina saker! Men ska du öppna butik! Då får väl jag komma och besöka dig nu när jag har sålt. Jag minns hur spännande det var att planera och fixa. Lycka till med allt och hojta till när den är klar.
Kramar
Karin

rosenfröjd sa...

klart du blev kär i dom muggarna! de var ljuvliga.

Kram/
¨M¨

Södralycke sa...

Fina saker du fyndat! Vad härligt det låter med så väldoftande diskmedel, lite variation mot Yes :)Kul att du börjar komma igång med din butik!

Ha det gott! Kram Johanna

...med tiden som hjälp-Linda sa...

Vilket kap du gjort! Isabella bjuder alltid på vackra saker! Slår aldrig fel!//Linda

Mallan sa...

Underbara muggar! Kul att kunna fynda oxå!
Vad roligt att du planerar att öppna en liten butik, den ser jag fram emot att besöka!
Ha det gott! Kram Malena

Mallan sa...

Ps. Jag har länkat dig, hoppas det är ok....
Malena, igen....

Anonym sa...

Klicka hem ja..
Inte så lätt att bo på Åland alla gånger. Brukar vara lite problem att skicka hit från mindre företag, och många levererar inte över huvudtaget.

Du gjorde ett riktigt fynd med de där muggarna!
Kram, kram!