måndag 30 juni 2008

Ett litet franskt dokument...





...kom med posten. Så nu är jag också ägare av ett "franskt" dokument ! Har trånat och tittat länge på de fina dokumenten som jag sett att andra bloggare har, de är så fina! Men rätt stora och dyra och eftersom vi har öppen planslösning så har vi väldigt ont om väggar. Mitt lilla dokument kommer från Panduro och kostade endast..håll i er!.. 6, 50 !!!! Helt klart prisvärt! Naturligtvis beställde jag inte bara det utan lite annat också...
Hyllan pryder sin plats i hallen och ger ett välkomnande intryck när man kommer hem till oss. Jag pyntar den efter humör och årstid...
Man får vara glad för det lilla..klicka här så förstår ni!
Ha en härlig vecka !
Varm kram
Camilla
Ps! Nu lever blogger sitt eget liv igen och det blir inget mellanrum mellan raderna där jag vill, suck!! Blir det så för er också ibland? Eller är det bara för mig som det krånglar?!

22 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Ja de där dokumenten är ju såå fina! Jag väntar själv hem ett 45X60 cm stort dokument som jag vann på auktion på Tradera, längtar tills jag får det!

Ditt var ju verkligen prisvärt, 6.50!!!

kram!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Halloj!

Javisst är det jobbigt när blogger trilskas! Råkar ut för det med jämna mellanrum tycker jag...

Vad härligt att du fått ditt dokument. Och priset var ju riktigt humant:)

Ha en skön måndag!

Kramelikram
Annica

Grodmamman sa...

Vackert dokument och ett härligt pris! Här krånglar det också ibland och ser inte alls ut som jag vill när jag väl publicerat.
Kram

Hem och Harmoni Marie sa...

6,50... det är ju gratis ju.. Vilket superfynd! Och så snyggt det blev, verkligen tjusigt!

Nu har jag uppdaterat i min länklista.
Sångerska borde nog ta ditt gamla bloggnamn innan någon annan gör det.... annars lär hon få samma problem igen. Trist med tanke på hur snäll du var... :)

Ha det gott, kram Marie

Lilla huset på prärien sa...

He, he... din fyndare där! Vad fint det var! Det har jag sett i någon annan butik i större variant och det var INTE så billigt! :)

Kram Jenny

Ullis/Leva på landet sa...

Vilket fynd. 6,50 är ju alldeles lagom. Har också problem med blogger ibland. Nu är det uppdaterat både på länklistan och på bloggkoll.
Jättefint har du gjort.

Ha en bra dag!
Kram Ullis

Sara sa...

Visste inte att Panduro hade dokument och vilket bra pris. Din hylla är fin och vad roligt att dekorera efter humör och årstid. Det gör jag också!
Kram Sara

karofina sa...

hej på dig! vilken mysig blogg du har! dokumenten var ju helt undebara:)
kram!

n o r d i n g å r d e n sa...

Ljuvlig hylla och vilket fint gammalt dokumnet, till ett vrakpris! Snyggt dekorerat ljus! Fint nytt bloggnamn! Det är bara krux med redan existerrande namn..detta blir bättre! Mari.

Hjärtans sa...

Hej!
Superfint dokument!Vilken fin hylla också! Kul att pynta efetr säsong och humör! Längtar själv efter lite hyllor!
Jenny

Mamma C sa...

Det var verkligen fint och verkligen billigt :-) Ibland ska man ha tur.
Kam mamma c

Södralycke sa...

På Panduro kan man hitta det mesta :) Känner igen det där med att man inte kan få mellanrum där man vill, fastän det finns i skrivläge försvinner det i förhandsgranskning och publicering *suck* Ibland har maken fått hjälpa till med lite HTML-programmering...men han är ju inte alltid tillgänglig när jag bloggar.

Ha det gott, Kram Johanna

Karin i Villa Grå sa...

TACK rara för tipset om dokumentet från Panduro! Det kommer att hamna minst ett här också, de är verkligen fina! *gillar*

Att radavstånden försvinner och texten trycks ihop händer mig också, ofta. Det är grymt irriterande och ser inte klokt ut. Styckeindelning är bara att glömma. När jag lämnar rejäla utrymmen mellan text och bilder händer det mindre sällan dock.

Kram!

Karin

Smycka dig sa...

Hej hopp vad du hunnit mycket och jag har missat en hel del;D

Så tokigt med namnet men jag gillar det nya och jag fattade iaf att det var du när du skrev din kommentar..du är ju så snäll och trevlig.

Fläder blomssaft mums så gott och vilket jobb att göra men säkert värt allt när smaken träffar munnen:))))

Jag ska på Gary Moore konsert inte Cooper!!
Jag är ju allätare vad gäller musik men irländsk musik är lite läckert, jag gillar även dansstilen från irland.

Ha det bäst lycka till med nästa saft omgång:)))
Kram
Lotta

Malin sa...

Hej!
Vilket fynd =)
Håller med om att dom papperna är jättefina.
Ett tips: Om du inte får mellanrum/blank rad så skriv tex ett "x" på den raden du vill ha blank och gör x:et vitt, då syns det inte =)
Kram Malin

Vit Spets sa...

Nej det har inte blivit någon saft ännu - under veckan blir det säkert...
Visst va vedhögen en toppenpresent - vi som har installerat en kamin i vintras ;)
Va tjusigt du gjort med dokumentet - jag har oxå några stycken från Panduro, jag har mitt ihoprullat med en madonna, liggande på zinklådan i köket...
Kramis
//Siv

Madeleine Berglund sa...

Hej! Jag har sett dina inlägg hos andra bloggare. Nu klickade jag in på din sida. Du har det verkligen jättefint, din blogg inspirerar mig verkligen. Ditt nya bloggnamn är vackert, stilfult och skitbra! Ha en fantastisk sommarvecka! Kram Madeleine

Anonym sa...

Jag har oxå investerat i ett sånt "dyrt" dokument.....jag tycker det är väldigt fint.

Så ni ligger oxå i poolen på dagarna? visst är det skönt och väldigt lyxigt....

Kram pernilla

Mjuka sa...

Hej VÄnnen!!
kakelmålningen är klar. Har visat upp resultatet i tidigare inlägg. Bara listen runt som skall göra färdigt också. Mitt lilla loppisbord är färdigt i kväll. Får fota i morgon så att du får se. Vi bor så trångt så jag har ingen riktig plats att måla och fixa /vilket gör att resten av familjen är lite småsura. ockuperar köksbordet mest hela tiden. hoppas verkligen att det blir fint nu så att man kan gå och bada och njuta!! Tänkte också göra din goda flädersaft!! Kramar Malin

Marie Söderberg sa...

trevliga bilder och trevlig sida..får hålla koll på namnbytet så jag inte slarvar bort dej nu när jag nyss hitta dej..

ha det nice..

Anonym sa...

Såna där Pandurodokument har jag några med i min pyssellåda de är fina.Blogger lever för det mesta sitt eget liv tycker jag men ibland kan ban lyckas överlista bloggerspöket. Ha en bra dag, kram Katta

Hela rubbet sa...

hej vicken fin tygpåse med snören i , har kollat runt i din blogg.