onsdag 29 april 2009

Lite pyssel..

Nu när våren är här på allvar så får bloggandet komma i andra hand - jag har fullt upp med att njuuuta! Det är helt underbart med solen och värmen och jag vill vara ute mest hela tiden....planterar frön, fikar i solen och bara är. Stillade dock mitt pysselsug förra veckan när sonen låg nerbäddad i halsfluss med att kavla etiketter och vika doftpåsar som jag fyllde med ljuvlig lavendel. Etiketter och doftpåsar finns att köpa i butiken.

Önskar er en fin och härlig Valborg!

PS! Jag är på jakt efter två lastpallar till kommande projekt. Är det någon som har tips på var jag kan hitta några ?

onsdag 22 april 2009

Regniga dagar

är inget jag önskar men jag är väl förberedd.
Har redan två par stövlar sen tidigare, ett par randiga och ett par med rosor men dessa kunde jag inte motstå. Trevligt också med en sjal som matchar.;) Den används flitigt.
Kram!

Sjal och stövlar från Kappahl.

måndag 20 april 2009

Italian kit

Ibland stöter man på saker som man inte visste att man behövde. Av en slump hittade jag det här fina pastasetet designat av Jamie Oliver när jag var på Claes Ohlson. De stog i ett reahörn under rulltrappan och blev mitt för endast 69 pix. Jag har sett det på ett annat ställe för 349:- så jag är verkligen nöjd. Så nu ska jag prova att baka pasta.....kanske. Annars får jag nytta av grejerna när jag bakar och durkslaget är redan invigt.
x
Ha en fin vårvecka!

torsdag 16 april 2009

Istället för en blomma...


Vilken ljuvlig påskhelg det har varit..strålande sol och rena sommarvärmen. Vi har varit ute hela dagarna och njutit av solen, grillat korv, cyklat och donat i trädgården.

Påskdagen firade vi hemma hos min mamma och hennes man som vi alltid gör med god mat och trevligt umgänge. De fick en vårstrut från Åre chokladfabrik av oss istället för en blomma med mumsiga praliner.
I dag blir det förberedelser för tjejmiddagen som jag ska ha i kväll. Det blir ädelostbakad kyckling med päron och rasberry cupcakes till kaffet.
x
Tack för alla rara påskhälsningar! Jag har tyvärr inte hunnit kika in till er än men snart...
kram Camilla

onsdag 8 april 2009

Glad påsk


I påskhelgen blir det mys med god mat, äggjakt i skogen och förhoppningsvis sköna fikastunder ute i solen. Vi ses nästa vecka!
Glad påsk!

onsdag 1 april 2009

Fika


Fika är gott, särskilt hembakat.
I går fikade vi upp de sista som var kvar från kalaset.
Barnen och jag bakade intensivt en kväll förra veckan, nästan allt från Leilas A piece of cake. Tårtbotten, amarettorulle,cupcakes, chocolate crakles, dumlekakor, chokladbollar och bullar. Det gick som en dans med tre duktiga assistenter , Felicia, Gabriel och KitchenAid.
Nu ska jag fixa frukost och pyssla om sonen som nyss vaknat. Han är hemma från skolan med öroninflammation, stackars liten.
x
Stor kram
Camilla